MijnBarneveld

 • Als inwoner van Barneveld heeft u toegang tot uw persoonlijke internetpagina (PIP) MijnBarneveld.
 • In MijnBarneveld kunt u: 
  • zien hoe ver het is met de behandeling van uw melding of aanvraag;
  • aanvullende informatie doorgeven en zelf documenten toevoegen;
  • contact leggen met de behandelaar van uw zaak;
  • uw officiële documenten inzien, bijvoorbeeld het besluit op uw aanvraag. 
 • Let op: Nog niet alle aanvragen staan in MijnBarneveld. Als uw aanvraag of melding erin staat, heeft u daarover een e-mail ontvangen.
 • U logt in met DigiD (als inwoner) of met eHerkenning (als ondernemer).
Inloggen MijnBarneveld

U kunt uw aanvraag terugvinden in uw persoonlijke internetpagina (PIP) MijnBarneveld. Uw aanvraag wordt ook wel ‘zaak’ genoemd. Als u inlogt in MijnBarneveld staat uw aanvraag bij ‘mijn zaken’.

U kunt hier zien hoe ver het is met de behandeling van uw zaak. U kunt zien of wij uw zaak in behandeling hebben genomen en of de documenten die u heeft meegestuurd al zijn getoetst. U kunt via MijnBarneveld ook een vraag stellen over uw zaak of een opmerking maken. Uw vraag komt dan gelijk bij de ambtenaar die uw zaak behandelt. Als er een besluit genomen is over uw aanvraag, staat dat ook in Mijn Barneveld.

U kunt een zaak inzien in MijnBarneveld als u na het indienen hierover bericht heeft gehad via de e-mail. In deze e-mail staat een hyperlink naar uw persoonlijke internet pagina. In de e-mail vindt u ook uw zaaknummer. Dat zaaknummer is handig als u via de telefoon of aan de balie naar de status van uw aanvraag wilt vragen.  

U krijgt per e-mail bericht als er iets op MijnBarneveld veranderd is. Dat gebeurt niet als u in de aanvraag aangeeft dat u per post op de hoogte gehouden wilt worden. Als u kiest voor e-mail, bent u het snelste op de hoogte van veranderingen.

MijnBarneveld is persoonlijk. U ziet alleen zaken die u zelf heeft ingediend. Alleen medewerkers van de gemeente die een rol hebben in de behandeling hebben ook inzage in uw aanvraag. Anderen hebben op geen enkele manier toegang tot deze informatie.

MijnBarneveld is een veilige manier om documenten met de gemeente te delen. MijnBarneveld voldoet aan alle eisen op het gebied van privacy en veiligheid. U logt in met het veilige DigiD of eHerkenning.

We ontwikkelen MijnBarneveld stap voor stap. U kunt (nog) niet alle aanvragen volgen. Op dit moment kunt u bij het aanvragen van vergunningen de voortgang van uw aanvraag in MijnBarneveld volgen.