Mijn Barneveld

 • Als inwoner van Barneveld heeft u toegang tot uw persoonlijke internetpagina (PIP) Mijn Barneveld.
 • In Mijn Barneveld kunt u: 
  • zien hoe ver het is met de behandeling van uw aanvraag;
  • aanvullende informatie doorgeven en zelf documenten toevoegen;
  • contact leggen met de behandelaar van uw zaak;
  • uw officiële documenten inzien, bijvoorbeeld het besluit op uw aanvraag. 
 • Let op: Nog niet alle aanvragen staan in MijnBarneveld. Als uw aanvraag erin staat, heeft u daarover een e-mail ontvangen.
 • U logt in met DigiD (als inwoner) of met eHerkenning (als ondernemer).
Inloggen Mijn Barneveld

U kunt uw aanvraag terugvinden in uw persoonlijke internetpagina (PIP) Mijn Barneveld. Uw aanvraag wordt ook wel ‘zaak’ genoemd. Als u inlogt in Mijn Barneveld staat uw aanvraag bij ‘mijn zaken’.

U kunt hier zien hoe ver het is met de behandeling van uw zaak. U kunt zien of wij uw zaak in behandeling hebben genomen en of de documenten die u heeft meegestuurd al zijn getoetst. U kunt via Mijn Barneveld ook een vraag stellen over uw zaak of een opmerking maken. Uw vraag komt dan gelijk bij de ambtenaar die uw zaak behandelt. Als er een besluit genomen is over uw aanvraag, staat dat ook in Mijn Barneveld.

U kunt een zaak inzien in Mijn Barneveld als u na het indienen hierover bericht heeft gehad via de e-mail. In deze e-mail staat een hyperlink naar uw persoonlijke internet pagina. In de e-mail vindt u ook uw zaaknummer. Dat zaaknummer is handig als u via de telefoon of aan de balie naar de status van uw aanvraag wilt vragen.  

U krijgt per e-mail bericht als er iets op MijnBarneveld veranderd is. Dat gebeurt niet als u in de aanvraag aangeeft dat u per post op de hoogte gehouden wilt worden. Als u kiest voor e-mail, bent u het snelste op de hoogte van veranderingen.

Mijn Barneveld is persoonlijk. U ziet alleen zaken die u zelf heeft ingediend. Alleen medewerkers van de gemeente die een rol hebben in de behandeling hebben ook inzage in uw aanvraag. Anderen hebben op geen enkele manier toegang tot deze informatie.

Mijn Barneveld is een veilige manier om documenten met de gemeente te delen. Mijn Barneveld voldoet aan alle eisen op het gebied van privacy en veiligheid. U logt in met het veilige DigiD of eHerkenning.

We ontwikkelen Mijn Barneveld stap voor stap. U kunt (nog) niet alle aanvragen volgen. Op dit moment kunt u bij het aanvragen van vergunningen de voortgang van uw aanvraag in Mijn Barneveld volgen.