Inzien bestemmingsplan in procedure

Informatie:

Let op: sommige informatie op deze webpagina is mogelijk verouderd

Sinds 1 januari 2024 geldt de Omgevingswet. Alle bestemmingsplannen zijn nu ondergebracht in het omgevingsplan. Onze werkwijze en procedures zijn veranderd. Wij proberen de informatie op onze website zo snel mogelijk aan te passen, maar het kan zijn dat onderstaande informatie verouderd is of niet compleet. Meer informatie over het omgevingsplan vindt u bij het Informatiepunt Leefomgeving (IPLO).

Contact
Mocht u vragen hebben hierover, neem dan contact op met de balie Bouwen, Wonen en Leefomgeving via 140342 of servicepuntbwl@barneveld.nl.

  • U kunt alle bestemmingsplannen online inzien op Ruimtelijkeplannen.nl. Ook plannen die in procedure zijn.
  • De gemeente maakt nieuwe bestemmingsplannen of plannen voor wijzigingen ervan bekend op OfficiĆ«le bekendmakingen. En noemt hoe u kunt reageren.
  • U kunt een bestemmingsplan dat in procedure is inzien op het gemeentehuis. 
  • U kunt hiervoor tijdens openingstijden bij de receptie om het plan vragen.
  • Er is dan geen medewerker om een toelichting te geven.
  • Vanaf 1 januari 2024 geldt de Omgevingswet. Alle bestemmingsplannen zijn nu ondergebracht in het omgevingsplan van de gemeente Barneveld. Ruimtelijkeplannen.nl blijft beschikbaar voor alle plannen tot en met 2023, zoals bestemmingsplannen. Gebruik het nieuwe Omgevingsloket als u de nieuwste informatie wilt zien.

Een plan in procedure betekent dat het plan openbaar gemaakt is, maar nog niet definitief is. Het is nog niet onherroepelijk. Alle informatie over de procedure voor het vaststellen van een bestemmingsplan vindt u op: Procedure bestemmingsplan - Kenniscentrum InfoMil

Als u vragen heeft over een plan in procedure kunt u:

Maak afspraak