Bedrijf starten of vestigen

De gemeente Barneveld heeft een aantrekkelijk ondernemersklimaat met tal van gevarieerde (vestigings)mogelijkheden. Afhankelijk van de aard en schaal van uw bedrijf zijn er op de verschillende bedrijventerreinen of in de detailhandelsgebieden interessante mogelijkheden voor vestiging van uw onderneming. Barneveld ligt in het hart van de regio Foodvalley en is daarbinnen een actieve samenwerkingspartner. Barneveld is daardoor bij uitstek geschikt voor de vestiging van innovatieve bedrijven in de foodsector.

Bent u toe aan een nieuw bedrijfspand? Hebt u meer ruimte nodig of bent u van plan een bedrijf te starten? Kies een kavel in de gemeente Barneveld en verzeker u van ruimte voor uw ambities. 

ga naar kiesjekavel.nl

Ondernemersklankbord

Stichting Ondernemersklankbord helpt mkb-ondernemers met advies door oud-ondernemers en specialisten die hun kennis en praktijkervaring vrijwillig inzetten. In een klankbordtraject van 6 maanden worden ondernemers persoonlijk begeleid. Ook starters kunnen hier terecht. Lees verder op www.ondernemersklankbord.nl/