Vraag leerlingenvervoer aan voor 1 juni

Schooljaar 2024/2025

Heeft uw kind of pleegkind komend schooljaar leerlingenvervoer nodig? En woont uw kind in de gemeente Barneveld? Doe dan een aanvraag bij de gemeente. Dat is ook nodig als uw kind nu al leerlingenvervoer heeft. Doe de aanvraag vóór 1 juni 2024!

Als u uw aanvraag ná 1 juni indient, kan het zijn dan u voor de eerste weken van het nieuwe schooljaar zelf vervoer van en naar school moet regelen.

Heeft uw kind nog niet eerder gebruik gemaakt van leerlingenvervoer? En gaat uw kind naar het speciaal onderwijs? Dan is er eerst een gesprek met de gemeente nodig. 

Zelfstandig leren reizen met De Reiskoffer

Wil uw kind of pleegkind graag zelfstandig naar school leren reizen? Dat kan met een leertraject van de Reiskoffer. De Reiskoffer is er speciaal voor kinderen die gebruik maken van leerlingenvervoer. En voor kinderen die naar school worden gebracht door hun ouders of pleegouders. Met De Reiskoffer leren ze zelfstandig met het openbaar vervoer of de fiets te reizen.

U kunt in de aanvraag aangeven dat uw kind wil leren reizen. De gemeente neemt dan contact met u en geeft meer informatie.