Werkbelevingsdag bij de gemeente Barneveld op 9 maart 2024

Op 9 maart opent de gemeente Barneveld haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in werken bij de overheid. Iedereen kan vrijblijvend langskomen en de veelzijdigheid aan functies binnen onze gemeentelijke organisatie ontdekken. Van duurzaamheid en wijkbeheer tot veiligheid, financiën en zorg voor inwoners.

Gemeente Barneveld: een veelzijdige organisatie

Tussen 10.00 en 15.00 uur staan collega’s van de gemeente Barneveld klaar. Geïnteresseerden krijgen bij binnenkomst een routekaart en een overzicht van de activiteiten. Zo kan iedereen zelf bepalen over welke vakgebieden hij/zij meer wil weten. Genieten van een heerlijke kop koffie of thee, rondlopen door het gemeentehuis, in gesprek met enthousiaste medewerkers; het kan allemaal. Op interactieve wijze worden belangstellenden meegenomen in de diverse werkzaamheden die de als gemeente uitvoert.
“We hopen dat we 9 maart kunnen laten zien hoe veelzijdig werken bij de gemeente Barneveld is. Door te werken bij de gemeente Barneveld kun je heel direct en concreet van betekenis zijn voor inwoners, ondernemers en instellingen”, aldus gemeentesecretaris Wabe Wieringa.

Meer informatie en aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich voor de Werkbelevingsdag aanmelden via de website www.werkbelevingsweek.nl.

De Werkbelevingsweek

De Werkbelevingsdag in Barneveld is een van de activiteiten uit de Werkbelevingsweek. Tijdens deze week openen meer dan 20 overheden in Gelderland hun deuren tussen 4  en 9 maart. De Werkbelevingsweek is een initiatief van Werken in Gelderland. Dit is een samenwerkingsverband van 100 Gelderse overheden. Op www.werkeningelderland.nl vind je vacatures, stages en inhuuropdrachten van verschillende Gelderse overheden, en inspirerende verhalen van medewerkers.

Over gemeente Barneveld

De gemeente Barneveld heeft zich ontwikkeld van een Veluws dorp naar een zelfbewuste regionale partner. Deze verandering is meer dan een fysieke groei: het gaat over samenwerking, verbondenheid en gemeenschapszin. We bouwen aan een gemeente waar iedereen zich thuis voelt, waar de identiteit van onze kernen en dorpen behouden blijft, en waar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen hand in hand gaan. Dit doen we samen met ruim 650 medewerkers die werken binnen een grote verscheidenheid aan vakgebieden en verschillende achtergronden en capaciteiten meebrengen. Iedereen is welkom! Onze medewerkers vertellen je graag over het werken bij de gemeente Barneveld.