Verkoop bouwkavels in Kootwijkerbroek gestart

11 mei 2023. In de nieuwe woonwijk Oostbroek in Kootwijkerbroek stelt de gemeente Barneveld tien bouwkavels beschikbaar voor de verkoop. Op de eerste vier bouwkavels kan vanaf donderdag 11 mei 2023 worden geboden. De kavels zijn bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning.

Oostbroek ligt aan de oostkant van het dorp Kootwijkerbroek, binnen de Kerkweg en de Essenerweg. In deze wijk worden 106 nieuwe woningen gerealiseerd. Voor de bouw van de woningen in Oostbroek werkt de gemeente Barneveld samen met verschillende ontwikkelaars.

Bieden op een bouwkavel

Via een biedingenformulier kan er worden geboden op de bouwkavels 69, 72, 81 en 90 van de gemeente Barneveld. Biedingenformulieren kunnen worden gedownload vanaf de website www.barneveld.nl/oostbroek. Ingevulde biedingenformulieren moeten uiterlijk op woensdag 14 juni 2023 om 17.00 uur in een gesloten envelop zijn ontvangen door Notariskantoor Dangremond, Kapteijnstraat 15, 3771 CA Barneveld.

Minimumprijs

Voor de vier bouwkavels die door de gemeente worden aangeboden zijn minimumprijzen vastgesteld. Zo geldt bijvoorbeeld voor de bouwkavel van 368 m² een minimumprijs van € 260.000,- en voor de bouwkavel van 469 m² € 290.000,-.

Kavelpaspoorten

Op de website van de gemeente zijn de zogenoemde kavelpaspoorten te vinden. Dit zijn korte omschrijvingen van de bouwkavels. Daarin staat meer over de afmetingen van de kavels, de regels en de randvoorwaarden voor het bouwen van een woning.

Meer informatie

De biedingenformulieren en kavelpaspoorten voor de vier bouwkavels in Oostbroek zijn te vinden op www.barneveld.nl/oostbroek. Daar staat ook meer informatie over het biedingenproces, de planning en beeldmateriaal.