Gemeente verkoopt laatste bouwkavels in nieuwe woonwijk Kootwijkerbroek

14 september 2023. In de wijk Oostbroek in Kootwijkerbroek stelt de gemeente Barneveld nog zeven bouwkavels beschikbaar voor de verkoop. De kavels zijn bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning. In mei werden de eerste kavels te koop aangeboden. Daarvan zijn er drie verkocht. Biedingen op de bouwkavels moeten uiterlijk 25 oktober binnen zijn.

Oostbroek ligt aan de oostkant van het dorp Kootwijkerbroek, binnen de Kerkweg en de Essenerweg. In deze wijk worden in totaal 106 woningen gebouwd. Voor de bouw van deze woningen werkt de gemeente Barneveld samen met verschillende ontwikkelaars.

Kavelpaspoorten

Op de website van de gemeente zijn de kavelpaspoorten te vinden. Dit zijn korte omschrijvingen van de beschikbare bouwkavels. In de kavelpaspoorten staat meer informatie over de afmetingen en ligging van de kavels. Maar ook over de regels en de voorwaarden voor het bouwen van een woning.

Bieden op een bouwkavel

Er zijn voor de bouwkavels van de gemeente minimumprijzen vastgesteld. Deze prijzen variëren van € 275.000,- voor een kavel van 411 m² tot € 399.000,- voor een kavel van 617 m². Een bod uitbrengen op een bouwkavel kan met een biedingenformulier. Dit formulier is te vinden op de website van de gemeente. Ingevulde biedingenformulieren moeten uiterlijk woensdag 25 oktober 2023 om 17.00 uur in een gesloten envelop binnen zijn bij Notariskantoor Dangremond (Kapteijnstraat 15, 3771 CA Barneveld).

Meer informatie

De biedingenformulieren en kavelpaspoorten van de bouwkavels in Oostbroek zijn te vinden op de pagina Nieuwbouw Oostbroek (www.barneveld.nl/oostbroek). Daar staat ook meer informatie over het biedingenproces, de planning van het project en beeldmateriaal.