Zorgpolis voor minima blijft bestaan in 2020

Collectieve zorgverzekering via Menzis

Inwoners van de gemeente Barneveld die een laag inkomen hebben, kunnen ook in 2020 een collectieve zorgverzekering afsluiten. Deze verzekering wordt aangeboden door de gemeente via zorgverzekeraar Menzis. Deelnemers ontvangen korting op de zorgpremie en de gemeente geeft een financiƫle bijdrage.

Samenwerking gaat door

Vorig jaar gaf Menzis aan deze speciale zorgpolis voor de gemeente Barneveld per 1 januari 2020 te stoppen. De gemeente Barneveld en Menzis zijn daarover met elkaar in gesprek gegaan. Beide partijen vinden dat het voortzetten van de samenwerking in de zorgpolis meerwaarde heeft. De gemeente Barneveld en Menzis zijn namelijk ook partners in de regionale samenwerking Foodvalley. De gemeente Barneveld is blij dat de zorgpolis voor minima in haar gemeente blijft bestaan.

Vragen of hulp nodig?

In december organiseert de gemeente Barneveld speciale inloopspreekuren over de collectieve zorgverzekering voor minima. Dan wordt in het gemeentehuis ook een speciale balie geopend voor vragen.

Heeft u nu al vragen of hulp nodig? Dan kunt u zonder afspraak terecht bij de Balie Sociale Ondersteuning op het gemeentehuis (maandag t/m vrijdag van 09:00-13:00 uur). U kunt ook bellen met de OverstapCoach van Menzis via T 088 222 49 00 (maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 19:00 uur).

Collectieve verzekering afsluiten

Naar overzicht