Wegwerkzaamheden Harselaarseweg - Industrieweg - Energieweg

Start fase 2 op maandag 15 oktober 2018

Op maandag 15 oktober 2018 start de aanpak van de kruising van de Energie / Harselaarseweg / Baron van Nagellstraat. De komende drie weken wordt de grote kruising onder handen genomen en geschikt gemaakt voor aansluiting op de weg naar de toekomstige Harselaartunnel. Dit is fase 2 van 3 fasen. De omleidingsroutes verschillen per fase.

Fase 2: week 42 tot en met week 44

Kruispunt Harselaarseweg / Baron van Nagellstraat / Energieweg

De tweede fase van de wegwerkzaamheden betreft de aanpak van de kruispunt Harselaarseweg / Baron van Nagellstraat / Energieweg. De afgelopen maanden is het gedeelte tussen dit kruispunt en de aansluiting met de A1 onder handen genomen, nu staat het kruispunt zélf op de planning.

Het afsluiten van dit belangrijke kruispunt op het bedrijventerrein Harselaar heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van de bedrijventerreinen Harselaar-West en Harselaar-Oost.

  • Autoverkeer wordt omgeleid via de A1 en de A30.
  • Het bedrijventerrein Harselaar-West is tijdens deze weken toegankelijk via de westzijde – dus via de A30 / Nijkerkerweg en de Harselaarseweg.
  • Het bedrijventerrein Harselaar-Oost is tijdens deze weken toegankelijk via de noordzijde (A1 / Mercuriusweg / Transportweg en verder), oostzijde (Hanzeweg-Zuid / Energieweg en verder) en zuidzijde (Wesselseweg / Hanzeweg-Zuid en verder).
  • Fietsverkeer wordt omgeleid.

Begrip

We begrijpen goed dat de wegwerkzaamheden voor overlast zorgen. We vragen uw begrip voor deze bijna laatste fase van de wegwerkzaamheden in de omgeving van de Harselaartunnel.

We hebben eind augustus alle bedrijven op het bedrijventerrein Harselaar geïnformeerd over de werkzaamheden en de bereikbaarheid van de bedrijventerreinen Harselaar-West en Harselaar-Oost.

Naar overzicht