Bekijk het plan Ontmoetingscentrum Bronveld

U kunt nu het ontwerp bestemmingsplan bekijken voor het nieuwe ontmoetingscentrum Bronveld en stichting Hulp aan Elkaar in Barneveld. Dit ligt ter inzage van 24 november 2022 tot 6 januari 2023 bij de receptie van het gemeentehuis . In deze periode kunt u een schriftelijke zienswijze indienen. Op donderdag 1 december is er een inloopbijeenkomst bij Ontmoetingscentrum Bronveld.

Inloopbijeenkomst 1 december

Tijdens de inloopbijeenkomst op donderdag 1 december kunt u het plan voor het nieuwe gebouw en de omgeving bekijken. Op het plan staat ook de uitbreiding van de Lidl. U kunt tussen 19.00 en 20.30 uur binnenlopen op een moment dat voor u uitkomt. De inloopbijeenkomst is bij Ontmoetingscentrum Bronveld, Zonnebloemstraat 31 in Barneveld.

Nieuwbouw ontmoetingscentrum

Ontmoetingscentrum Bronveld en Stichting Hulp aan Elkaar maken momenteel gebruik van de gemeentelijke gebouwen in de wijk Oldenbarneveld. Deze gebouwen zijn oud en kunnen geen jaren meer worden gebruikt. Daarom worden de huidige gebouwen gesloopt en komt er een nieuw gebouw voor Ontmoetingscentrum Bronveld en Stichting Hulp aan Elkaar. Er is ruimte gemaakt voor groen, sport en spel rondom het nieuwe gebouw. 

Meer informatie en het ontwerp bekijken

Meer informatie of het ontwerp bekijken kan op de webpagina over Bronveld.