Omleiding Van Zuijlen van Nieveltlaan

Van 13 augustus tot 5 oktober wegwerkzaamheden en gedeeltelijke wegafsluiting

Van 13 augustus tot en met 5 oktober wordt er gewerkt aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan. Beide rijbanen worden afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het fietspad kan wel gewoon gebruikt worden. Er komt nieuw asfalt en de fundering van de rijbaan wordt vervangen.

Planning wegafsluiting

  • week 33 tot en met 40 (13 augustus - 6 oktober): tussen Valkseweg – tot De Karwei
  • week 35 en 36 (27 augustus – 7 september): van het spoor (Lunterseweg) tot de Valkseweg
  • week 37 tot en met 40 (10 september – 5 oktober): vanaf de Karwei richting tot de kruising met de Doctor Willem Dreeslaan

Omleidingsroute voor auto’s

Er komt een omleidingsroute voor het doorgaande verkeer. Deze wordt met borden  aangegeven. De omleidingsroute loopt vanaf de rotonde Lunterseweg, Van Dompselaerstraat, Burgemeester Kuntzelaan en Gasthuisstraat naar de Van Zuijlen van Nieveltlaan. Fietsers hoeven niet om te rijden. Zij blijven gebruik maken van de nieuwe fietspaden langs de van Zuijlen van Nieveltlaan.

Bushalte Julianaplein vervalt

Syntus kan van 13 augustus tot en met 5 oktober geen gebruik maken van de Van Zuijlen van Nieveltlaan. De bus rijdt dan een alternatieve route. De halte Julianaplein vervalt in deze periode. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Syntus.

Naar overzicht