Geef uw mening via inwonerspanel Barneveld

Meld u aan als panellid 

De gemeente Barneveld nodigt inwoners uit om lid te worden van een online inwonerspanel. U kunt hier als inwoner uw mening geven over allerlei actuele onderwerpen die in uw omgeving spelen. 

Voor een betere dienstverlening

Via het inwonerspanel wil de gemeente een nog beter beeld krijgen van wat er leeft in de samenleving van de gemeente Barneveld. Vragen aan de panelleden gaan over diverse onderwerpen, zoals openbare orde, veiligheid, sport, groenonderhoud, zorg en welzijn, duurzaamheid. Hoe meer de gemeente weet over wat inwoners belangrijk vinden voor hun dorp, hun wijk of voor de gehele gemeente, hoe beter zij daarop kan inspelen. Hiermee kan zij de kwaliteit van haar dienstverlening aan inwoners verbeteren.

Hoe werkt het inwonerspanel?

  • Iedere inwoner van 16 jaar en ouder en woonachtig in de gemeente Barneveld kan meedoen.
  • U heeft een e-mailadres en een internetverbinding nodig.
  • Maximaal 2 tot 4 keer per jaar krijgt u via de e-mail een uitnodiging om mee te doen aan een onderzoek. Via een link gaat u dan naar een online vragenlijst.
  • Het invullen van de vragenlijst kan waar en wanneer u wilt en neemt gemiddeld 10 minuten van uw tijd in beslag.
  • De antwoorden die u invult worden direct elektronisch verzonden. U hoeft dus niets te printen en via de post te versturen.
  • Uw persoonlijke gegevens worden uiteindelijk losgekoppeld van de vragenlijst. Dit betekent dat de gemeente Barneveld alleen informatie krijgt in de vorm van geanonimiseerde profielen.
  • U kunt per onderzoek kiezen om wel of niet mee te doen. U kunt ook op elk moment uw deelname aan het inwonerspanel stopzetten.

Online aanmelden

Wilt u lid worden van het inwonerspanel Barneveld? Meld u aan via  www.inwonerspanelbarneveld.nl 

Uw persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt voor het inwonerspanel Barneveld.

Naar overzicht