Denk mee

De gemeente vindt het belangrijk om te weten hoe inwoners, ondernemers en organisaties in Barneveld kijken naar de toekomst. Hoe willen zij straks wonen, werken en hun vrije tijd besteden? Op welke manieren willen ze onze gemeente bereikbaar houden? Hoe zorgen we er samen voor dat onze leefomgeving gezond blijft en we elkaar kunnen ontmoeten in de buurt?

In oktober start de eerste gespreksronde over de Omgevingsvisie. Dit willen wij op verschillende manieren doen. Denk hierbij aan een dorpentour, een gemeente-brede bijeenkomst en enkele thematische webinars. Wij zien u graag bij een van deze bijeenkomsten. Data en andere informatie communiceren wij in september.

Podcast en filmpje ‘Barneveld in 2040’

We hebben een filmpje gemaakt waarin u ziet hoe divers, ondernemend en mooi Barneveld is. Genoeg stof om over in gesprek te gaan. Het is tegelijkertijd een uitnodiging voor iedereen om mee te denken over de toekomst van Barneveld. Bekijk het filmpje.

Daarnaast is er een podcast-serie waarin wij praten met Barnevelders over Barneveld in 2040. Beluister de eerste aflevering van de podcast met Wethouder Bennie Wijnne en ambtelijk projectleider René Huls. Zij gaan dieper in op het hoe en wat van de Omgevingsvisie.

Meedenken

U kunt nu al meedenken over de Omgevingsvisie. Dat kan op verschillende manieren en momenten. We verwachten dat we in het najaar (oktober) met iedereen in gesprek gaan.  

Wilt u alvast aangeven dat u mee wilt denken? Vul dan onderstaand formulier in:

Meedenken Omgevingsvisie
Naar overzicht