Woninginbraken

Voorbeeld bord: deze buurt is beveiligd met whatsappDe gemeente werkt nauw samen met politie en justitie om het aantal inbraken terug te dringen. Denk hierbij aan preventiemaatregelen, extra controles, gericht toezicht, extra inzet politie en justitie enzovoort.

Whatsapp groepen

De gemeente ondersteunt en faciliteert whatsapp groepen.

Als u in uw directe omgeving met een whatsapp groep wilt starten, neem dan contact op met Inge Jongeneel of Dirk Klein via E-mail: i.jongeneel@barneveld.nl of d.klein@barneveld.nl of T 140342.

Is uw woning, bedrijf of filiaal overvallen?

De impact van een overval is groot; dat wil je niet nóg een keer meemaken. De Rijksoverheid stelt dan ook via het Schadefonds Geweldsmisdrijven subsidie beschikbaar om preventieve maatregelen te nemen: de zogeheten "Tijdelijke beleidsregels stimulering preventieve maatregelen woning- en bedrijfsovervallen".

U kunt een subsidie aanvragen van maximaal € 1.000 voor beveiligingsmaatregelen tegen nieuwe woning- of bedrijfsovervallen. Het Schadefonds Geweldsmisdrijven verstrekt deze subsidie, namens de minister van Veiligheid en Justitie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dirk Klein via d.klein@barneveld.nl of T 140342.

Heeft u nog vragen over deze informatie?

Neem dan contact op met de veiligheidscoördinatoren van de gemeente Barneveld Inge Jongeneel of Dirk Klein. E-mail: i.jongeneel@barneveld.nl of d.klein@barneveld.nl. T 140342.

Raadhuisplein 2, 3771 ER Barneveld, T 14 0342 (netnummer niet nodig), E info@barneveld.nl  -  Privacystatement - Proclaimer - Cookies

Website daarom Barneveld