Keurmerk Veilig Ondernemen

Het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) is een initiatief van het Nationaal Platform Criminaliteitsbeheersing. KVO is een succesvolle methode om de criminaliteit en onveiligheid in winkelgebieden aan te pakken. Het doel van KVO is om bestaande (veiligheids)problemen in het winkelgebied aan te pakken en zo een veilige omgeving voor ondernemers en bezoekers te creĆ«ren. Onder meer ondernemers, politie, brandweer en de gemeente werken hierbij samen.

Schade bedrijfsleven terugdringen

Met het KVO willen de samenwerkende partners de schade terugdringen die het bedrijfsleven lijdt door criminaliteit, sociale onveiligheid en brand. Lukt dit, dan wordt het winkelgebied uiteraard aantrekkelijker. In gemeente Barneveld is er een succesvol KVO project met de winkeliers in Barneveld en Voorthuizen. Het KVO Barneveld en Voorthuizen komt iedere drie maanden bij elkaar. Het laatste verslag is op deze website te lezen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dirk Klein, T 06-22200027.

Raadhuisplein 2, 3771 ER Barneveld, T 14 0342 (netnummer niet nodig), E info@barneveld.nl  -  Privacystatement - Proclaimer - Cookies

Website daarom Barneveld