Evenementenkalender

De website www.daarombarneveld.nl biedt hét overzicht van activiteiten en evenementen in de gemeente Barneveld. Inwoners en gasten kunnen er inspiratie opdoen voor een leuk dagje uit of een langer verblijf.

Gratis aanmelden

Organisatoren kunnen via de website hun activiteiten en evenementen gratis aanmelden voor plaatsing. Zo bieden we samen een compleet overzicht voor inwoners en gasten die in de gemeente Barneveld willen recreëren.

Like, volg en deel @daarombarneveld

Daarom Barneveld is ook te vinden op Facebook  en Twitter. Via deze kanalen kunnen toeristische nieuwtjes en bijzondere evenementen eenvoudig worden gepromoot. Like, volg en deel Daarom Barneveld op sociale media om op de hoogte te blijven van de leukste activiteiten in de gemeente Barneveld!

Nieuwsbrief Toerisme en Recreatie gestopt

De tweewekelijkse e-mail nieuwsbrief Toerisme en Recreatie wordt op 31 maart voor het laatst verstuurd. De informatie uit deze nieuwsbrief is voortaan te vinden via Daarom Barneveld.nl en bijbehorende sociale media kanalen.

De nieuwsbrief werd door sommige ondernemers uitgedraaid voor hun gasten en bezoekers. Binnenkort is het mogelijk om op DaaromBarneveld.nl eenvoudig een persoonlijk overzicht samen te stellen en dit als PDF uit te draaien. Naar verwachting is deze functie medio april op de site te vinden.

  • Tot en met 10 juni: (H)OUTPUT in Museum Nairac

    In september 2015 stuitten archeologen in Harselaar- Zuid tijdens een opgraving op een boomstamput uit de twaalfde eeuw. Een uitgeholde dikke eik, ingegraven tot onder het grondwaterpeil. Na uitgebreid archeologisch onderzoek werden de restanten aangeboden aan beeldend kunstenaar Julia Borsboom. Zij nodigde zeven kunstenaars uit om een deel van het hout te gebruiken als inspiratiebron. Zo konden zij dit op eigen wijze te verwerken in een nieuw beeldend werk. Museum Nairac met haar uitgebreide archeologieverzameling is een uitgelezen plek voor een tentoonstelling van de resultaten van dit kunstproject.Aan de tentoonstelling werkten mee: Aukje Westra, Vincent Vreeke, Lou Vos, Wilma Terlouw, Jerome Symons, Yoke Ferwerda, Ton van Dieën en Julia Borsboom.

Snel naar

Ga naar de website daaromBarneveld

Raadhuisplein 2, 3771 ER Barneveld, T 14 0342 (netnummer niet nodig), E info@barneveld.nl  -  Privacystatement - Proclaimer - Cookies

Website daarom Barneveld