Bedrijf starten / vestigen

De gemeente Barneveld heeft een aantrekkelijk ondernemersklimaat met tal van gevarieerde (vestigings)mogelijkheden. Afhankelijk van de aard en schaal van uw bedrijf zijn er op de verschillende bedrijventerreinen of in de detailhandelsgebieden interessante mogelijkheden voor vestiging van uw onderneming. Barneveld ligt in het hart van de regio FoodValley en is daarbinnen een actieve samenwerkingspartner. Barneveld is daardoor bij uitstek geschikt voor de vestiging van innovatieve bedrijven in de foodsector.

Bedrijf vestigen

Bent u toe aan een nieuw bedrijfspand? Hebt u meer ruimte nodig of bent u van plan een bedrijf te starten? Kies een kavel in de gemeente Barneveld en verzeker u van ruimte voor uw ambities. Al heel wat ondernemers hebben met succes in Barneveld een bedrijf opgebouwd. Gestimuleerd door een aantrekkelijk ondernemersklimaat, een gezonde lokale economie en uitvalswegen richting heel de wereld. Lees meer over bouwen in Barneveld.

Bedrijf starten

Wat komt er allemaal kijken bij het starten of overnemen van een onderneming? De Kamer van Koophandel biedt informatie en inspiratie om de start van uw bedrijf tot een succes te maken.

“Ik Start Smart”
De gemeente Barneveld stimuleert en ondersteunt (nieuwe) ondernemers. Daarom neemt de gemeente Barneveld deel aan het project 'Ik Start Smart' van de Kamer van Koophandel. In dit project krijgen starters begeleiding van ervaren coaches. Daarnaast biedt het project nuttige informatie, contactpersonen en brengt het starters in contact met andere beginnende ondernemers. Momenteel is het project Ik Start Smart afgesloten en werkt de Kamer van Koophandel samen met haar partners aan het opzetten van een vervolg. Kijk voor meer informatie op de website van Ik start smart. Het is mogelijk om u op een wachtlijst te plaatsen.

Raadhuisplein 2, 3771 ER Barneveld, T 14 0342 (netnummer niet nodig), E info@barneveld.nl  -  Privacystatement - Proclaimer - Cookies

Website daarom Barneveld