Home \ Ondernemen

Ondernemen

De gemeente Barneveld is een dynamische gemeente in het hart van de regio FoodValley. De gemeente kenmerkt zich door een belangrijk economisch kerngebied op een uitstekend ontsloten locatie in het midden van het land. Barneveld herbergt een breed samengesteld bedrijfsleven waarbij vooral “de kip en het ei”, transport en logistiek en het toerisme kleur geven aan het gebied. Veel bedrijven vestigen zich in Barneveld vanwege de strategische ligging centraal aan de A1 en A30. Daarnaast is Barneveld via de Valleilijn ook per spoor goed verbonden met onder andere een kwartiersdienst richting Amersfoort.

Barneveld is MKB-vriendelijkste gemeente 2015-2016 van Gelderland

MKB Nederland heeft gemeente Barneveld in oktober 2016 opnieuw uitgeroepen tot MKB-vriendelijkste gemeente van de provincie Gelderland. Ondernemers hebben hierin een doorslaggevende stem gehad. Lees het uitgebreide artikel hierover.
 

Ondernemersloket Barneveld

Het ondernemersloket is het centrale aanspreekpunt voor ondernemers en bestaat uit drie accountmanagers met ieder hun eigen specialisatie. Kijk voor meer contactinformatie.

Ondernemersplein logoOndernemersplein

Ondernemersplein.nl is het nieuwe centrale ondernemersportaal van het Ministerie van Economische Zaken. Daar vinden ondernemers alle informatie van de Kamer van Koophandel, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, de Belastingdienst, de RDW en Antwoord voor bedrijven.

Kamer van KoophandelKamer van Koophandel

Voor de volgende onderwerpen kunt u terecht bij de Kamer van Koophandel:

  • handelsregister
  • uittreksels
  • bedrijf starten
  • faillissementen en starter
  • ondernemen in uw regio

Uw EuropaUw Europa

Uw Europa is een website met meertalige praktische informatie en online-overheidsdiensten voor bedrijven die in een ander EU-land zaken willen doen. Het is een gezamenlijk initiatief van de Europese Commissie en de nationale overheden.

Berichtenbox

Berichtenbox

De Berichtenbox voor bedrijven is een beveiligd e-mailsysteem. Hiermee wisselt u als ondernemer digitaal berichten uit met overheidsorganisaties. U kunt gemakkelijker procedures afhandelen, zoals vergunningaanvragen, meldingen, inschrijvingen en registraties.

Ga naar de Linkedin pagina van Ondernemersloket Barneveld

Snel naar

Ga naar de website 155 Red een bedrijf

Ga snel naar uw Ondernemingsdossier

Raadhuisplein 2, 3771 ER Barneveld, T 14 0342 (netnummer niet nodig), E info@barneveld.nl  -  Privacystatement - Proclaimer - Cookies

Website daarom Barneveld