Over de gemeente Barneveld

Kasteel de SchaffelaarDe gemeente Barneveld bestaat uit negen dorpen (kernen) waar het heel goed wonen en werken is. De gemeente ligt op de Gelderse Vallei en de Veluwe. Dit betekent niet alleen dat de gemeente heel centraal in Nederland ligt, maar ook nog eens omgeven is door heel veel groen: de natuur ligt 'om de hoek'.

Bereikbaarheid

Barneveld is via de rijkswegen A1 en A30 uitstekend bereikbaar. De gemeente heeft door de centrale ligging een sterke positie in transport en logistiek. Voor toeristen is Barneveld een goede uitvalsbasis om veel van het land te zien.

Ook de openbaar vervoer voorzieningen zijn goed: er is een station in het centrum en bij bedrijventerrein Harselaar. Via het Transferium kunnen automobilisten eenvoudig overstappen op trein of bus.

Barneveld in cijfers

Alle cijfers van de gemeente Barneveld over inwoneraantallen, geboorten, aantal scholen en nog veel meer zijn verzameld op de website "Barneveld in cijfers". Het is bestemd voor u als inwoner of toekomstige inwoner, maar ook voor ondernemers, raadsleden, ambtenaren, scholieren en onderzoeksbureaus. Eigenlijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de gemeente Barneveld. Bekijk de cijfers op http://www.barneveld.incijfers.nl

Plattegrond gemeente Barneveld

U kunt de plattegrond van de gemeente en het industrieterrein Harselaar bekijken op een interactieve kaart.

Raadhuisplein 2, 3771 ER Barneveld, T 14 0342 (netnummer niet nodig), E info@barneveld.nl  -  Privacystatement - Proclaimer - Cookies

Website daarom Barneveld