Afval

logo afvalUw huishoudelijk afval wordt wekelijks opgehaald. De grijze minicontainer is voor restafval, de groene voor GFT (Groente-, Fruit- en Tuinafval) en de blauwe voor oud papier. Plastic en kunststofafval wordt ingezameld in de speciale afvalzakken die o.a. bij supermarkten verkrijgbaar zijn. Voor het grof restafval en tuinafval kunt u terecht op Milieustraat Otelaar.

De afvalwijzer

Wilt u weten wanneer het afval bij u wordt ingezameld? Dit kunt u makkelijk vinden op www.mijnafvalwijzer.nl. Met het invullen van uw postcode en huisnummer krijgt u informatie over afvallinzameling, afgestemd op uw adres. Met www.mijnafvalwijzer.nl kunt u zelf uw afvalkalender printen.

Daarnaast is het mogelijk om de app Afvalwijzer te downloaden op uw smartphone/tablet. Met deze app is altijd en overal informatie beschikbaar over inzameldata. U kunt desgewenst een berichtje krijgen wanneer het afval wordt opgehaald.

Raadhuisplein 2, 3771 ER Barneveld, T 14 0342 (netnummer niet nodig), E info@barneveld.nl  -  Privacystatement - Proclaimer - Cookies

Website daarom Barneveld