Startpagina

Startpagina

Afbeelding van fotonummer WO2.0396

 

Uitgelicht: 17 april Bevrijdingsdag in Barneveld. Op de foto Canadese militairen bij boerderij De Boskamp (fotonummer WO2.0396)

 Welkom op de website van het Gemeentearchief Barneveld

 

Bezoekadres

De studiezaal van het Gemeentearchief Barneveld is gevestigd in het Gemeentehuis:

Raadhuisplein 2

3771 ER Barneveld

 

Openingstijden studiezaal:

Dinsdag tot en met donderdag, van 09.00 tot 16.30 uur, uitgezonderd de algemene en christelijke feestdagen die op weekdagen vallen.

Contact

Heeft u een vraag, opmerking of mededeling aan het Gemeentearchief Barneveld? Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Copyright

Geen enkele afbeelding of tekstbestand afkomstig uit ons (digitale) archief mag worden gepubliceerd zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

 

  • Kadastrale Atlas Barneveld, Garderen en Voorthuizen 1832

    De stichting werkgroep Kadastrale Atlas Gelderland geeft in de loop van 2014 de kadastrale atlas van Barneveld uit. Net als de overige Gelderse kadastrale atlassen is ook deze atlas een prachtige uitgave met kaarten en achtergrondinformatie. Hiermee is van elk perceel gemakkelijk na te zoeken wie de eigenaar was in 1832 en waarvoor het perceel werd gebruikt.

Archief

Kadastrale Atlas Barneveld, Garderen en Voorthuizen 1832

De stichting werkgroep Kadastrale Atlas Gelderland geeft in de loop van 2014 de kadastrale atlas van Barneveld uit. Net als de overige Gelderse kadastrale atlassen is ook deze atlas een prachtige uitgave met kaarten en achtergrondinformatie. Hiermee is van elk perceel gemakkelijk na te zoeken wie de eigenaar was in 1832 en waarvoor het perceel werd gebruikt. Meer informatie vindt u op de pagina Kadastrale Atlas 1832

Gezamenlijk portal Gemeentearchieven Barneveld en Ede

Het doorzoeken van de collecties van de Gemeentearchieven van Barneveld en Ede is een stuk eenvoudiger en beter geworden met de lancering van een gezamenlijke portal. Een portal is een ‘toegangspoort’ voor beide websites. Het webadres hiervan is www.archieval.nl. Meer informatie over de digitale toegangen vindt u in het menu links onder Digitale toegangen.