Startpagina

Startpagina

Afbeelding van winnaars Geschiedenisquiz 2014

Winnaars van de jubileumeditie van de Barneveldse Geschiedenisquiz: Team Van Ravenhorst

 

Welkom op de website van het Gemeentearchief Barneveld

 

Bezoekadres

De studiezaal van het Gemeentearchief Barneveld is gevestigd in het Gemeentehuis:

Raadhuisplein 2

3771 ER Barneveld

 

Openingstijden studiezaal:

Dinsdag tot en met donderdag, van 09.00 tot 16.30 uur, uitgezonderd de algemene en christelijke feestdagen die op weekdagen vallen.

Contact

Heeft u een vraag, opmerking of mededeling aan het Gemeentearchief Barneveld? Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Copyright

Geen enkele afbeelding of tekstbestand afkomstig uit ons (digitale) archief mag worden gepubliceerd zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

 

 

 

Archief

Geschiedenisquiz

Deze maand is het weer Maand van de Geschiedenis. Op 16 oktober organiseerde het Gemeentearchief voor de tiende keer de Barneveldse Geschiedenisquiz. Het was een geslaagde jubileumeditie. U kunt hier meer over lezen onder Geschiedenisquiz 2014. En wilt u zelf de quiz eens naspelen? De quiz 2014 staat nu op onze website!

Publicaties Franse Tijd online

Een unieke verzameling publicaties uit de Franse Tijd is nu digitaal te raadplegen. Kijkt u bij de "Publicaties Franse Tijd" in onze digitale toegangen.

Webexpo Eerste Wereldoorlog

Ook wij staan stil bij de Grote Oorlog die honderd jaar geleden losbarstte. In onze collectie hebben wij veel ansichtkaarten uit die tijd. In een webexpositie hebben wij een deel uitgelicht.