Startpagina

Startpagina

Afbeelding van het logo van BRAIN


Wij werken voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom zijn we geïnteresseerd in uw mening over onze producten en diensten. Wilt u zo vriendelijk zijn enkele vragen te beantwoorden? Door op bovenstaande link (de afbeelding) te klikken komt u op de vragenlijst. Het invullen kost zo’n 10 minuten. Uw anonimiteit is volledig gewaarborgd.  We danken u alvast hartelijk voor de moeite.

Welkom op de website van het Gemeentearchief Barneveld


Bezoekadres

De studiezaal van het Gemeentearchief Barneveld is gevestigd in het Gemeentehuis:
Raadhuisplein 2
3771 ER Barneveld

Openingstijden studiezaal:

Dinsdag tot en met donderdag, van 09.00 tot 16.30 uur, uitgezonderd de algemene en christelijke feestdagen die op weekdagen vallen. U kunt tot 16.00 uur stukken aanvragen.

Contact

Heeft u een vraag, opmerking of mededeling aan het Gemeentearchief Barneveld? Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Copyright

Geen enkele afbeelding of tekstbestand afkomstig uit ons (digitale) archief mag worden gepubliceerd zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

Archief

Maand van de Geschiedenis

In oktober staat het Gemeentearchief Barneveld in het teken  van de Maand van de Geschiedenis.

Prentbriefkaarten

Het Gemeentearchief Barneveld heeft in zijn collectie een bijzondere verzameling van ongeveer 1 miljoen prentbriefkaarten. U leest hier meer over op de pagina's van de Atlas Thierens.