Home \ Nieuws

Evenementen en activiteiten op DaaromBarneveld.nl (30-03-2017)

De website www.daarombarneveld.nl biedt hét overzicht van activiteiten en evenementen in de gemeente Barneveld. Inwoners en gasten kunnen er inspiratie opdoen voor een leuk dagje uit of een langer verblijf.

Gratis aanmelden
Organisatoren kunnen via de website hun activiteiten en evenementen gratis aanmelden voor plaatsing. Zo bieden we samen een compleet overzicht voor inwoners en gasten die in de gemeente Barneveld willen recreëren.

Like, volg en deel @daarombarneveld
Daarom Barneveld is ook te vinden op Facebook  en Twitter. Via deze kanalen kunnen toeristische nieuwtjes en bijzondere evenementen eenvoudig worden gepromoot. Like, volg en deel Daarom Barneveld op sociale media om op de hoogte te blijven van de leukste activiteiten in de gemeente Barneveld!

Nieuwsbrief Toerisme en Recreatie stopt
De tweewekelijkse e-mail nieuwsbrief Toerisme en Recreatie wordt op 31 maart voor het laatst verstuurd. De informatie uit deze nieuwsbrief is voortaan te vinden via Daarom Barneveld.nl en bijbehorende sociale media kanalen. De nieuwsbrief werd door sommige ondernemers uitgedraaid voor hun gasten en bezoekers. Binnenkort is het mogelijk om op DaaromBarneveld.nl eenvoudig een persoonlijk overzicht samen te stellen en dit als PDF uit te draaien. Naar verwachting is deze functie medio april op de site te vinden.

Raadhuisplein 2, 3771 ER Barneveld, T 14 0342 (netnummer niet nodig), E info@barneveld.nl  -  Privacystatement - Proclaimer - Cookies

Website daarom Barneveld