Inventarisatie fietsovergangen

Ervaart u als fietser overlast door oneffen fietspaden of hobbelige overgangen tussen verschillende soorten verhardingen (bijvoorbeeld asfalt en tegels)? U helpt de gemeente Barneveld door dit voor 31 maart 2017 aan ons door te geven. Het mooie weer komt er immers aan en de gemeente wil de fietsers graag tegemoet komen in hun fietsplezier.

De gemeente onderhoudt de fietsroutes op basis van jaarlijkse weginspecties. Ook de meldingen van inwoners die we via het Meldingssysteem Openbare Ruimte binnenkrijgen, zijn daarbij van belang. De komende weken vragen we extra aandacht voor een specifiek probleem: oneffen overgangen in fietspaden.

Melden via het formulier

Om een goed beeld te krijgen van de locatie vragen we u het speciale meldformulier in te vullen. U kunt daar een foto of schets van de situatie bijvoegen. Met uw mobiele telefoon kunt u het probleem makkelijk zichtbaar maken. Zo krijgen wij de locatie en ernst van de melding nog beter in beeld.

Welke locaties kunt u melden?

Aan de hand van een korte video ziet u om wat voor soort locaties het gaat.

Wat doen wij met uw melding?

We verzamelen alle meldingen over oneffen fietsovergangen. Indien nodig gaat een medewerker van de gemeente nog een keer kijken. Daarna stellen we een prioriteitenlijst op en plannen we de verwachte werkzaamheden in. De werkzaamheden stemmen we zoveel mogelijk af op overige werken en de daarbij behorende begroting. Dit kan inhouden dat niet elke melding direct opgepakt kan worden.

Ons streven is om iedereen die melding heeft gemaakt van oneffen fietsovergangen te laten weten wat er met de melding gebeurt.

Alvast hartelijk dank!

De gemeente Barneveld wil de melders alvast hartelijk bedanken voor hun tijd en inzet. Met uw hulp kunnen we immers samen zorgen voor veilige, prettig begaanbare  fietsverbindingen in de gemeente Barneveld.

Formulier

Klik op de onderstaande link of kopieer deze in de adresbalk om direct naar het formulier te gaan.

https://secure.barneveld.nl/digitaal-loket/direct-regelen_41275/simform/form/step/meld-slechte-of-gevaarlijke-fietspaden-en-overgangen

Raadhuisplein 2, 3771 ER Barneveld, T 14 0342 (netnummer niet nodig), E info@barneveld.nl  -  Privacystatement - Proclaimer - Cookies

Website daarom Barneveld